Sfeerbeeld


Omschrijving MBI maakt korte metten met de nadelen van kalksteen Travertin is van oudsher een kalksteen die gevoelig is voor water en vuil. Daarnaast is het materiaal zo gevoelig voor het binnendringen van water dat het bij strenge vorst gemakkelijk kapot kan vriezen. Door een unieke innovatie heeft MBI alle natuurlijke voordelen van travertin gecombineerd met alle natuurlijke voordelen van beton. Met deze tegels, uitgevoerd in een formaat van o.a. 60x60, kunt u een prachtige vloer leggen waarbij de unieke look van travertin behouden blijft. Alle tegels zijn voorzien van Footcomfort® en afgewerkt met Protection Plus factor 30.


Bedrijf MBI BV
Productgroep GeoTravertino (tops)
Formaat 60x60x6
Kleur Roma
Afname informatie Afname per: 0.72 m2 / Volle verpakking: 10.08 m2

Bezorginformatie

Onze bestellingen worden door ons zelf of door pakketdienst DPD of PostNL bezorgd. In Nederland en Belgie kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen of afhalen bij onze vestiging in Papendrecht.
Wij proberen de bestelling binnen 2-5 werkdagen bij U af te leveren, dit in verband met bestellen van producten die eventueel niet op voorraad zijn. Mocht de levering langer duren dan zullen wij u hier van op de hoogte stellen.

GeoTravertino Roma 60x60x6 cm

Prijs m2: € 40,95 incl. BTW
Aantal