Sfeerbeeld
HomeAssortimentKleurvaste SierbestratingGeoStretto Plus (tops)GeoStretto Plus (tops)GeoStretto Plus Tops Cannobio 50x50x4 cm


Omschrijving GeoStretto Plus zet de nieuwe norm voor strakke terrastegels. De iets rafelige, natuurlijke rand zorg voor de moderne flair van deze strakke tegel. Uw terras lijkt niet alleen groter, maar ook moderner en strakker vormgegeven. Daarbij is dit de ideale vlakke tegel om te genieten van buiten. Daarbij kunt u denken aan lekker eten met familie, een ideale speelplek voor de kinderen of voor beiden om te relaxen. Uw hele terras biedt elke tafel, groot of klein, een stabiele ondergrond. Dankzij de Protection Plus, met de hoogste factor 30, is uw terras super onderhoudsvriendelijk. Deze GeoStretto Plus is zowel in 6cm als in de Tops versie van 4cm te verkrijgen.


Bedrijf MBI BV
Productgroep GeoStretto Plus (tops)
Formaat 50x50x4
Kleur Cannobio
Afname informatie Afname per: 1.5 m2 / Volle verpakking: 10.5 m2

Bezorginformatie

Onze bestellingen worden door ons zelf of door pakketdienst DPD of PostNL bezorgd. In Nederland en Belgie kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen of afhalen bij onze vestiging in Papendrecht.
Wij proberen de bestelling binnen 2-5 werkdagen bij U af te leveren, dit in verband met bestellen van producten die eventueel niet op voorraad zijn. Mocht de levering langer duren dan zullen wij u hier van op de hoogte stellen.

GeoStretto Plus Tops Cannobio 50x50x4 cm

Prijs m2: € 37,95 incl. BTW
Aantal

60x15x15

Prijs per st € 7,95

60x60x6

Prijs per m2 v.a. € 

Wildverband 2

Prijs per m2 v.a. € 

Prijs per st € 14,95