Sfeerbeeld
HomeAssortimentKleurvaste SierbestratingGeoColor + (tops)GeoColor + (tops)GeoColor Tops Etna Grey 60x60x4 cm


Omschrijving Het origineel De unieke ijzersterke natuurlijke toplaag van echt natuursteen, die MBI als enige aanbrengt op de tegels, zorgt voor een prachtige tijdloze uitstraling, die helemaal past bij uw moderne tuin. De geschiedenis van GeoColor+ voert terug naar de jaren ‘80 van de vorige eeuw. Onze steenmeesters mengden toen voor het eerst beton met natuursteengranulaten en dit leverde GeoColor+ op: een ijzersterke, kleurechte steen. Daarmee was MBI de eerste die een dergelijke, gegarandeerd kleurechte betonstraatsteen ontwikkelde. Kort daarop introduceerde MBI de steen in een uitgebreid kleurengamma. De bouwsector maakte meteen gretig gebruik van deze gloednieuwe steen, die met zijn stijlvolle uitstraling al snel in het straatbeeld opdook. Vervolgens ontdekte ook de particuliere markt de excellente kwaliteiten van GeoColor+. De vele varianten van deze revolutionaire steen breiden het succes alleen maar verder uit. Sinds 1982 heeft MBI GeoColor al in de collectie en mag zich hier met recht de trotse oprichter van noemen! GeoColor, de steen met toplaag heeft zich door de jaren heen al vele keren bewezen. Inmiddels zijn, er vele imitaties op de markt, maar het Origineel komt van MBI!


Bedrijf MBI BV
Productgroep GeoColor + (tops)
Formaat 60x60x4
Kleur Etna Grey
Afname informatie Afname per: 2.16 m2 / Volle verpakking: 15.12 m2

Bezorginformatie

Onze bestellingen worden door ons zelf of door pakketdienst DPD of PostNL bezorgd. In Nederland en Belgie kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen of afhalen bij onze vestiging in Papendrecht.
Wij proberen de bestelling binnen 2-5 werkdagen bij U af te leveren, dit in verband met bestellen van producten die eventueel niet op voorraad zijn. Mocht de levering langer duren dan zullen wij u hier van op de hoogte stellen.

GeoColor Tops Etna Grey 60x60x4 cm

Prijs m2: € 27,95 incl. BTW
Aantal

Prijs per bb € 47,50

Prijs per zk € 4,95

30x30

Prijs per m2 € 10,95

5x15x100

Prijs per st € 2,75