Sfeerbeeld
HomeAssortimentKleurvaste SierbestratingGeoArdesia (tops)GeoArdesia wildverband 6 Milano 6 cm


Omschrijving GeoArdesia is een product met een natuurlijke toplaag. Deze toplaag is voorzien van een uniek, lichtgolvend en variërend profiel, hetgeen zorgt voor een fraai en stijlvol schaduweffect op uw terras. GeoArdesia combineert alle voordelen van beton met het stijlvolle van natuursteen. Zo is de GeoArdesia namelijk kleurecht, maat- en slijtvast, en onderhoudsvriendelijk. Bovendien is de steen voorzien van Footcomfort® waardoor deze buitengewoon comfortabel is voor grote en kleine blote voeten! Deze leisteenachtige tegel is het paradepaardje van MBI en stond aan de basis van de ontwikkeling van de GeoVolta en GeoTops Ardesia.


Bedrijf MBI BV
Productgroep GeoArdesia (tops)
Formaat Wildverband 6
Kleur Milano
Afname informatie Afname per: 2.88 m2 / Volle verpakking: 5.76 m2

Bezorginformatie

Onze bestellingen worden door ons zelf of door pakketdienst DPD of PostNL bezorgd. In Nederland en Belgie kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen of afhalen bij onze vestiging in Papendrecht.
Wij proberen de bestelling binnen 2-5 werkdagen bij U af te leveren, dit in verband met bestellen van producten die eventueel niet op voorraad zijn. Mocht de levering langer duren dan zullen wij u hier van op de hoogte stellen.

GeoArdesia wildverband 6 Milano 6 cm

Prijs m2: € 40,95 incl. BTW
Aantal