Sfeerbeeld
HomeAssortimentKleurvaste SierbestratingGeoArdesia Tops wildverband 2 Milano


Omschrijving Soms zie je een vorm die zo mooi is dat hij inspireert. Aan de basis van de GeoArdesia staat een prachtig leisteenprofiel. Door de verschillende texturen oppervlakte bewerkingen van deze serie ontstaat een mooie gevarieerde tegel. Dit zorgt ervoor dat uw terras niet alleen natuurlijk maar ook uniek oogt. Bovendien is de steen voorzien van Footcomfort® waardoor deze buitengewoon comfortabel is voor grote en kleine blote voeten! GeoArdesia is een kwalitatief zeer fraaie en betaalbare serie die alle voordelen van beton met het stijlvolle van natuursteen combineert.


Bedrijf MBI BV
Productgroep GeoArdesia (tops)
Formaat Wildverband
Kleur Milano
Afname informatie Afname per: 5.04 M2 / Volle verpakking: 15.12 M2

Bezorginformatie

Onze bestellingen worden door ons zelf of door pakketdienst DPD of PostNL bezorgd. In Nederland en Belgie kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen of afhalen bij onze vestiging in Papendrecht.
Wij proberen de bestelling binnen 2-5 werkdagen bij U af te leveren, dit in verband met bestellen van producten die eventueel niet op voorraad zijn. Mocht de levering langer duren dan zullen wij u hier van op de hoogte stellen.

GeoArdesia Tops wildverband 2 Milano

Prijs M2: € 36,95 incl. BTW
Aantal

Prijs per bigbag € 75,00

Prijs per m2 € 2,00

45x15x15 cm

Prijs per ST € 3,95

Prijs per bb € 43,00