Sfeerbeeld
HomeAssortimentBetonnen SierbestratingAbbeystones 20x5x7 cm toscaans


Omschrijving Rubistones zijn de getrommelde stenen binnen ons assortiment. Met opzet beschadigd om ze een verouderde look te geven! Al jarenlang zijn de Rubistones een vaste waarde in ons assortiment. Momenteel is dit veruit de populairste trommelsteen van het moment. Deze stenen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter van de steen en is veelzijdig te gebruiken. Zo kunnen Rubistones gebruikt worden voor het maken van een looppad door uw tuin of voor het aanleggen van een volledig terras. Rubistones zijn in talloze bewerkingssoorten, maten en kleuren leverbaar. Zo is er altijd een type en kleur die aan uw wensen voldoet. Bekijk hieronder het volledige assortiment van StoneWish.


Bedrijf Excluton
Productgroep Abbeystones
Barcode 8718246000716
Formaat Waalformaat (20x5)
Kleur Geel Gevlamd
Afname informatie Afname per: 0.96 m2 / Volle verpakking: 8.8 m2

Bezorginformatie

Onze bestellingen worden door ons zelf of door pakketdienst DPD of PostNL bezorgd. In Nederland en Belgie kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen of afhalen bij onze vestiging in Papendrecht.
Wij proberen de bestelling binnen 2-5 werkdagen bij U af te leveren, dit in verband met bestellen van producten die eventueel niet op voorraad zijn. Mocht de levering langer duren dan zullen wij u hier van op de hoogte stellen.

Abbeystones 20x5x7 cm toscaans

Prijs m2: € 21,95 incl. BTW
Aantal

Prijs per zk € 1,95

5x15x100

Prijs per st € 2,75

60x15x15

Prijs per st € 4,15

Prijs per bb € 34,15