Sfeerbeeld
HomeAssortimentBetonnen SierbestratingGranitopsGranitopsGranitops Graphitio 60x60x4,7 cm


Omschrijving Modern, vederlicht en uiterst aantrekkelijk geprijsd Het is heel natuurlijk om voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten. Iedereen zoekt naar de beste deal, doet aan prijsvergelijk en kijkt verder dan zijn of haar neus lang is. Dat geldt natuurlijk des te meer bij grote aankopen, dus ook op het moment dat u de tuin aanpakt. Deze tegel komt tegemoet aan de meeste wensen met als uitgangspunt dat deze ook nog uiterst betaalbaar moet zijn. Geheel passend in het brede wensenpakket, een drietal kleurechte trendy kleuren: Pearl Black, Grey Black en Roasted. Heel belangrijk voor de sfeer die u neer wil zetten. Daarbij is er ook tegemoet gekomen aan de verwerking. Door het praktische formaat van 60x60x3,7 (cm) verloopt deze namelijk bijzonder gemakkelijk. Het scheelt onnodig sjouw- en sjorwerk met als gevolg een superstrak (gelegd) terras. Tenslotte zijn de GraniTops beschermd door een Protection Plus factor 15 coating. Dat is een aanzienlijk voordeel ten opzichte van een traditionele, ongecoate tegel. Kortom: een complete topper voor een zacht prijsje.


Bedrijf MBI BV
Productgroep Granitops
Formaat 60x60x4,7
Kleur Graphitio
Afname informatie Afname per: 0.72 m2 / Volle verpakking: 10.08 m2

Bezorginformatie

Onze bestellingen worden door ons zelf of door pakketdienst DPD of PostNL bezorgd. In Nederland en Belgie kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen of afhalen bij onze vestiging in Papendrecht.
Wij proberen de bestelling binnen 2-5 werkdagen bij U af te leveren, dit in verband met bestellen van producten die eventueel niet op voorraad zijn. Mocht de levering langer duren dan zullen wij u hier van op de hoogte stellen.

Granitops Graphitio 60x60x4,7 cm

Prijs m2: € 24,95 incl. BTW
Aantal

8x50x50

Prijs per st € 8,95

6x20x100

Prijs per st € 3,10

5x15x100

Prijs per st € 2,75

6x30x100

Prijs per st € 5,95